Източник: ЛамятаОвен  Денят обещава да стане приятен за вас. Чак

...
Източник: ЛамятаОвен  Денят обещава да стане приятен за вас. Чак
Коментари Харесай

Кошмарен ден очаква тези зодии! Поставиха им капани

Източник: Ламята

Овен 
Денят дава обещание да стане прелестен за вас. Чак до среднощ ще се резервира вероятността за сполучливи и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а дори и за демонстриране на личните гении. През тази част от денонощието ще имате мечтаната независимост, даваща Ви опция да отидете, където желаете. Именно в края на деня ще имате опция да се свържете с другари и съидейници, както и да се заемете със своето обучение или забавна интелектуална работа. Сутринта – в противен случай: би трябвало да се концентрирайте над кариерата, службата, а също и над отговорностите. 

Телец

Днес ще бъдете в комплицирано състояние: ще се наложи да извършите избор сред личните си настоятелен ползи, и помощта на приятелите. Ще чуете доста молби, на които ще е мъчно да откликнете, само че и не би трябвало да им отговорите с отвод. Опитите Ви да прехвърлите личните си грижи на непознат тил, надали ще доведат до нещо положително, защото помощниците Ви са прекомерно малко, а положителни и надеждни съвсем нямате. Това, на което можете да разчитате през днешния ден, е разбирането от страна на обичания човек. Може и да не сте намерили своята „ половинка ”, само че хората, на които ще попадате през днешния ден, ще са извънредно несъответствуващи... 
 

Близнаци

Може да разчитате на триумфи, само че вероятно през днешния ден ще са Ви нужни сръчност, комбинативност и богата фикция. Ще съумеете да заобиколите поставените клопки, и по едно и също време с това да създадете трудности по пътя на конкуренцията. За страдание всичко това е обвързвано с колосално нервно напрежение и по тази причина още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от отмора. Много рискова е непроверената информация - както тази, която популяризират за Вас, по този начин и другата, която Вие получавате. Кажете „ не ” на сплетните, а в случай че е допустимо, не давайте мотив за тях.
 

Рак

Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.
 

Лъв

Сутрината може да бъдете прекомерни идеалисти, изключително в случай че датата на Вашето рождение е в средата на август. В началото на деня не би трябвало необмислено да вярвате на другите хора (както, прочее, и на себе си). Във всички партньорски връзки, в това число и съпружеските, през това време ще доминира някаква неустановеност и тайнственост. Втората половина на деня дава обещание да бъде много наситена, и като цяло - сполучлива. Ще имате мотив да се повеселите, да поддържате връзка с околните и да се опитате да реализирате някои от своите гении. В същото време най-скъпите Ви хора щв са способни да Ви поизлъжат или да се пошегуват с Вас. Не играйте хазарт, не сключвайте съмнителни покупко-продажби и не вярвайте на примамливи оферти и подозрителни предложения.
 

Дева

Вие откровено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, огромните мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електрическа енергия, в случай че това ще помогне да се запазят всички реки, земята и океаните. Но за какво не потърсите и някои други начини да помогнете?
 

Везни

Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!... 
 

Скорпион

Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча? ” най- добре ще бъде да му отговорите: ”Не ми пречи! ”.
 

Стрелец

През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка. Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности. Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите Ви планове.
 

Козирог

Козирозите могат да употребяват този ден за споразумяване на някакви отдавнашни спорове и различия. Дипломатическите гении на представителите на знака през днешния ден ще се проявят изключително блестящо, тъй че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всевъзможни договаряния ще изискват съществени прочувствени загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това оказва помощ да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.
 

Водолей

Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.
 

Риби

През този ден на първо време бъдете почтени със себе си. Тогава и във връзка с Вашия обичан човек ще бъдете задоволително откровени и няма да има защо да се срамувате. През този ден е доста значимо да няма пред кого да се чувствате отговорни и да останете благополучен собственик на кристално чиста съвест.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР